Set4Play – Web- og app-tjeneste for instruktører til at sammensætte og afspille musik

Med Set4Play laver instruktører musikken til sine hold på en hjemmeside. Der findes et stort musikarkiv hvor de rette musiknumre let kan fremsøges. Findes et bestemt nummer ikke, så kan brugerne bestille den uden ekstra omkostninger. Mixing kan gøres ved hjælp af flere programmer. Musikmix og favoritmusik kan gemmes til fremtidigt brug. Intet musik eller mixprogram vil være lokalt på brugernes computere.

Musikarkivet opdateres hele tiden med ny musik. Danske og internationale musiklister publiceres hver uge og brugerne kan her vælge den nyeste musik. Der er et arkiv med færdige mix, hvor nogle er i jævn 32-takt.

Afspilningen sker med hjælp fra en app som fås til iPhone, iPad og Android smartphones og tablets. App’en har flere kvalificerede støttefunktioner til koreografi. App’en hentes gratis fra App Store eller Play Butik. Afspilningen sker offline.

 

Gymmusic support er tilgængelig for brugerne under normale åbningstider i hverdage og i dagstimerne i weekender.

I licensen til Set4Play indgår licensering til STIM (musikskabernes ophavsret) og IFPI (musikselskabernes brancheorganisation). Licenseringen dækker kopieringsafgiften; for hver kopi man laver af et musiknummer til kommercielt brug skal der betales en afgift til rettighedshaverne. Licensafgifterne fordeles herefter videre til dem som har lavet musikken, altså komponister, tekstforfattere og artister.