Vores filosofi

Streamec står for innovative, fleksible og brugervenlige tjenester som du kan anvende til at skabe en bestemt atmosfære og inspirere kunderne.

Musikken er i centrum, og rundt om den har vi bygget smarte tjenester som hjælper dig til let at formidle de budskaber som du ønsker skal nå ud til dine kunder.

I Streamec udvikler vi selv vores tjenester. Du kan derfor forvente det ekstraordinære, det som ingen andre har. Det smarte. Det som giver dig ekstra fordele.

Kontakt os, hvis du ønsker at høre nærmere. Vi kan give dig værktøjerne, men også hjælpen til at opnå den maksimale udnyttelse af dem.

Tid til smart musik?

Bruger dig og dine medarbejdere dyrebar tid på at lave og håndtere playlister?

Eller anvender i selvudnævnte virksomheder med selvudnævnte “musikeksperter” som sender tunge fakturaer for at lave jeres playlister? Og tror I de playlister er unikke for jer?

 

Det er tid til at revurdere jeres alternativer!

Gymmusic giver dig avancerede værktøjer, som er yderst brugervenlige. Værktøjerne anvender du til at skabe den unikke musikprofil som din virksomhed har behov for.

Musikken er en af de vigtigste faktorer i en succesfuld virksomhed i fitnessbranchen. Overlad ikke kontrollen over musikken til andre.

For du ved bedre end nogen anden!

 

Kort om Gymmusic

Gymmusic har arbejdet med IT og musik siden 2005 og er en af Sveriges største leverandører af musikløsninger til fitnessbranchen. Hver uge træner over en million fitnessmedlemmer til musikken som vi leverer.

Vi udvikler selv vores tjenester, ofte i tæt samarbejde med vores kunder. Løsningerne er innovative, fleksible og brugervenlige. Vores tekniske kunnen omfatter systemer til streaming via internettet, mobile løsninger, pålidelighed og redundans i IT-systemer. Vi behersker databasehåndtering, internet, virtualisering og serversystemer.

Musikken er i centrum. Vores musikkundskaber omfatter de fleste musikstilarter og vi tilbyder værktøjerne til at skabe en unik musikprofil til virksomheden.

Dine ønskemål bliver hurtigt til virkelighed!